nl / en

Op zondag 22 mei organiseert Danspunt een ontmoetingsdag voor 50-plussers en hun (toekomstige) dansdocenten. Een vernieuwend concept met een drieledig programma!

 

Inhoud

1 Dompel je mee onder

Danspunt geeft je als dansdocent de kans om te ervaren hoe het is om in een les te staan gericht op 50-plussers (ongeacht de leeftijd die je zelf nu hebt). Wij zorgen voor de docenten en dansers, jij neemt als danser deel aan drie uiteenlopende workshops. Zo voel je niet alleen wat de dansers ervaren, maar ontdek je ook de charmes en de uitdagingen van het lesgeven aan 50-plussers.

 

2 Demonstratie 

De verschillende deelnemende groepen demonstreren wat ze al creëerden in hun eigen lessen. Dat kan een voorstelling zijn, een film,… Zo krijg je een idee van de mogelijkheden.

 

3 Rondetafelgesprek

De docenten op deze dag, die jarenlang ervaring hebben met het lesgeven aan 50-plussers, delen hun expertise met jou en staan klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele twijfels weg te werken.

 

Programma

9u30: Onthaal

10u-11u15: keuze tussen 3 workshops

11u30-13u: keuze tussen 3 workshops

13u – 14u30: lunch + rondetafelgesprek met de docenten

14u30-16u: keuze tussen 4 workshops

16u30-17u30

Presentaties door de 50+ dansers

17u30-18u

Afsluiter

 

Praktisch

Wanneer?

Zondag 22 mei – van 10u tot 18u30

(in de nieuwsbrief van 13/04 stond ‘zaterdag 22 mei’, het is wel degelijk ‘zondag 22 mei’).

Waar?

Danspunt, Sint-Salvatorstraat 18a, 9000 Gent

Kostprijs?

50 euro standaardtarief – 40 euro reductietarief* (middagmaal inbegrepen)

40 euro standaardtarief – 30 euro reductietarief* (zonder middagmaal)

*voor studenten, +65, mensen met een vervangingsinkomen of verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds

Ja, ik wil me laten inspireren!

Als je je inschrijft, vragen we je om de drie workshops op te geven die je wil volgen. Zo ben je zeker van je plaatsje en kan de docent zich voorbereiden. Meer uitleg over de workshops vind je vanaf eind april op deze pagina. Als je jouw keuze dan nog wil aanpassen, kan dat zeker! Stuur dan een mailtje naar inschrijven@danspunt.be.

Mieke Verhooren

Mieke Verhooren

Tijen Lawton

Solange Theys - 50/fifty

Solange Theys - 50/fifty

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats