nl / en

Na meer dan 25 jaar gepassioneerd te werken als kinesitherapeut en lesgever startte Bart met PhysioYoga. Het is een praktijk die hij voortdurend blijft ontwikkelen en verfijnen door studie van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het vlak van somaticsen body-mind-medicine, door het werken met mensen en door zijn eigen yoga- en meditatiebeoefening. Hij is ervan overtuigd dat elke mens tot zoveel meer in staat is dan wat gemiddeld wordt aangenomen. Het lichaam is een toegangspoort tot meer innerlijke kracht en mogelijkheden om te genezen, te presteren, te genieten, lief te hebben en voluit te leven. Dat is ook wat hij met integrale gezondheid wil bereiken.

Bart zal, aan de hand van eenvoudige oefeningen, meegeven wat iedere 50-plusser moet weten om zijn of haar lichaam gezond en zonder blessures te houden.

Website: https://bartdenys.com/

 

Terug naar het programma-overzicht

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback