nl / en

Broed jij op een concept, een project, een innovatieve vondst rond dans en beweging? Sta je met je twee benen op de grond, maar is in je hoofd the sky the limit? Kom jij op de proppen met iets wat Danspunt niet zelf had kunnen, maar wel héél graag had willen bedenken?

Tussen droom en dans staan praktische bezwaren, maar niet als het aan Danspunt ligt! Want waar een wil(d idee) is, is een weg!

Maak ons wild
wild/t dansen
van jouw concept, dan zorgen wij voor de nodige logistieke, inhoudelijke en/of financiële ondersteuning
wild/t dansen ondersteuning
om jouw plannen uit te voeren.

Nieuw in 2020

Dit jaar dagen we jullie creativiteit nog iets meer uit! We zoeken projecten die een link leggen met technologie en/of wetenschap. Zoek het niet te ver, of juist wel. Voorzichtig geflirt of een heuse Copernicaanse omwenteling. Alles kan.

Voor wie?

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je bent 30 of jonger
  • Heb je zelf geen inspiratie, maar ken je mensen met een wild/tgroei aan dansideeën: stuur hen deze call zeker door!

Praktisch?

  • Wat we zoeken: een origineel of gedurfd idee, of het nu nog een prille aanzet is of al een uitgewerkt stappenplan. En nee, we zijn niet op zoek naar een zaalproductie 😉
  • Meer info? Contacteer wildtdansen@danspunt.be

 

Veel succes! Wie niet waagt, niet wild/t!

Stuur mail naar wildtdansen@danspunt.be vóór 5 oktober 2020 waarin je jezelf en je idee kort voorstelt. Je kiest zelf hoe! Een korte of lange tekst, aan de hand van foto’s of video, een illustratie …

Wild/t dansen #1 : Open Dansvloer

Het eerste wilde dansidee dat we uitwerken is een idee van Hilke Dehaes. Zij gaat voor een Open Dansvloer. Gewoon dansen. Samen. Geen regels, veel plezier.
De eerste Open Dansvloer installeren we op Open Gym en In de maak, allebei in Leuven. Come and let your body flow!

Open Dansvloer gaat elke donderdag om 18u live op Facebook en Instagram! Meer info op de Facebookpagina van Open Dansvloer.

Open Dansvloer © Boumediene Belbachir

Open Dansvloer © Boumediene Belbachir

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback