nl / en

Danspunt zoekt jong loslopend wild/t met maffe ideeën!

Broed jij op een concept, een project, een geniale vondst rond dans en beweging? Sta je met je twee benen op de grond, maar is in je hoofd the sky the limit? Doe jij ons van onze stoel vallen met een invalshoek die nieuw is, anders, gedurfd? Kom jij op de proppen met iets wat Danspunt niet zelf had kunnen, maar wel heel graag had willen bedenken?

Nina Paley

Nina Paley

Zoek gerust verbinding op met andere kunstdisciplines, of waarom niet nog inventiever: met wetenschap, techniek, ambachten, economie, filosofie, openbare ruimte, maatschappelijke thema’s …?

Tussen droom en dans staan praktische bezwaren, maar niet als het aan Danspunt ligt! Want waar een wil(d idee) is, is een weg! Maak ons wild van jouw concept, dan zorgen wij voor de nodige logistieke, inhoudelijke en/of financiële ondersteuning om jouw plannen uit te voeren.

Voor wie?

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je bent 30 of jonger
  • Heb je zelf geen, maar ken je mensen met een wild/tgroei aan dansideeën: stuur hen deze call zeker door!

Praktisch?

  • Wat we zoeken: een origineel idee, of het nu nog een prille aanzet is of al een uitgewerkt stappenplan
  • Meedoen? Stuur jouw idee in vóór 10 december via wildtdansen@danspunt.be. Je kiest zelf op welke manier je je idee voorstelt: via een filmpje, foto’s, tekst …
  • Meer info? Contacteer onze publieksmedewerker Jana Debruyne

 

Veel succes! Wie niet waagt, niet wild/t!

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback