nl / en

Sinds 2011 bundelt De Danserij het danswerk van Suzanne Demesmaeker. Suzanne is gepassioneerd door dans. Ze danst al sinds ze voor het eerst muziek hoorde, de transistorradio in het midden van de living, stoelen aan de kant en dansen. Dansen bleek een noodzaak. Op haar achttien trok ze naar Nederland en studeerde er “Dansdocent in de Dansexpressie”. In 1993, op haar 22ste, studeerde ze af. Ze begon als choreograaf in Noord-Brabant en als docent in België en verdiepte zich in hedendaagse dans, Eutonie en Alexandertechniek. Zo verweefde ze dans en beweging in haar leven.Haar levenservaring als moeder van drie kinderen, als echtgenote, maar ook de ervaring van de ziekte en genezing van haar man en zoon, neemt ze mee in haar werk. Deze diepe ervaringen versterken haar werk en maken het vol aandacht, in het nu.

website: http://www.danserij.be/

Terug naar het programma-overzicht

Groep Suzanne Demesmaeker 2
Groep Suzanne Demesmaeker

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats