nl / en

Meeschrijven aan DANST?

Heb jij een vlotte pen en wil je graag meewerken aan ‘In de kijker‘, het verlengde van DANST tijdschrift? Neem contact op met olivia@danspunt.be.

Stagiair of vrijwilliger worden bij Danspunt?

Dat stagiairs en vrijwilligers een meerwaarde vormen voor elke organisatie, daar zijn we bij Danspunt van overtuigd. Daarom besteden wij graag voldoende tijd, ruimte en aandacht aan de ondersteuning van onze stagiairs en vrijwilligers.

We nemen steeds de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek om te bekijken of we een takenpakket hebben dat voldoet aan zowel jouw wensen en interesses als aan onze noden, visie en missie. Dat kan gaan van hulp bij productie, administratie, communicatie, beleid, inhoud, publiekswerking, publiekswerving …

Doorheen het traject besteden we veel aandacht aan ondersteuning, feedback, evaluatie en zorg. En dat alles uiteraard overgoten met een grote dosis dans en zwans!

Als stagiair of vrijwilliger bij Danspunt ben je niet zomaar een extra kracht, je maakt echt deel uit van ons team. Zo kan je bijvoorbeeld onze interne teamvergaderingen bijwonen als dat nuttig of interessant is voor je stage of je vrijwilligerswerk. Bij Danspunt krijg je niet alleen inspraak en de vrijheid om je persoonlijke kwaliteiten (verder) te ontwikkelen, wij laten ons ook graag door jou inspireren.

 

Bij Danspunt is er plaats voor iedereen en om het even welk talent, los van gender, leeftijd, origine, scholing, beperking.

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kan je een langdurig engagement aangaan of bijspringen bij een kortstondige opdracht, van logistieke hulp bij evenementen, schrijven voor ons tijdschrift tot administratieve ondersteuning op kantoor, van studenten of pas afgestudeerden tot mensen zonder hoger diploma, mensen met een beperking of mensen met een migratieachtergrond …

Interesse om als vrijwilliger met ons mee te werken? Laat van je horen via info@danspunt.be!

Stage

Danspunt is steeds op zoek naar stagiairs uit verschillende richtingen: communicatie, sociaal-agogisch/cultuur werk, journalistiek, administratieve opleidingen … Wil je graag bij ons stage lopen? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie en je cv naar info@danspunt.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback