nl / en

Heb je vragen over het concept van jouw voorstelling? Zit je vast in je creatieproces? Heb je nood aan wat bijsturing door een professional? Laat het ons weten en we gaan samen met jou op zoek naar de geknipte coach!

© Frederik Sadones

Hoe werkt het?

1) Neem contact op met Danspunt via info@danspunt.be. Vermeld een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken: wij bellen je op, luisteren naar je specifieke vragen en polsen naar je verwachtingen. Zo kunnen wij inschatten wie voor jouw project of jouw vraag de ideale coach kan zijn. Wij gaan in ons netwerk op zoek naar de choreograaf, maker of dramaturg die het meest geschikt is om jouw vraag aan te pakken en jouw kwaliteiten te versterken.

2) De coach komt langs, op afspraak en bij jou ter plaatse! Hij of zij bekijkt samen met jou of je groep waar jullie nood aan hebben. De nadruk ligt op persoonlijk contact, constructieve begeleiding op maat en een uitwisseling van ideeën waarbij iedereen zich goed voelt. Het gaat om artistiek en inhoudelijk advies, er worden geen nieuwe danstechnieken of choreografieën aangeleerd.

3) Elke maker, dansschool of -groep heeft recht op 10u gratis coaching per jaar via Danspunt. Dit kan in één lange sessie of verspreid over meerdere kortere sessies. Wil je na deze sessie graag nog wat meer begeleiding? Dat kan, maar dan wel op eigen initiatief: maak gerust zelf een nieuwe afspraak met je coach.

Voor wie?

Feedback à la carte is er voor groepen of makers die in het creatie- of repetitieproces zitten van een voorstelling.

Dansvitrine 2017 © Frederik Sadones

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback