nl / en

Heb je vragen over het concept van jouw voorstelling? Zit je vast in je creatieproces? Heb je nood aan wat bijsturing door een professional? Laat het ons weten en we gaan samen met jou op zoek naar de geknipte coach!

© Frederik Sadones

Hoe werkt het?

1) Neem contact op met Danspunt via info@danspunt.be, liefst minimum 4 weken voordat je de coaching wil opstarten. Vermeld een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken: wij bellen je op, luisteren naar je specifieke vragen en polsen naar je verwachtingen. Zo kunnen wij inschatten wie voor jouw project of jouw vraag de ideale coach kan zijn. Wij gaan in ons netwerk op zoek naar de choreograaf, maker of dramaturg die het meest geschikt is om jouw vraag aan te pakken en jouw kwaliteiten te versterken.

2) De coach komt langs, op afspraak en bij jou ter plaatse! Hij of zij bekijkt samen met jou of je groep waar jullie nood aan hebben. De nadruk ligt op persoonlijk contact, constructieve begeleiding op maat en een uitwisseling van ideeën waarbij iedereen zich goed voelt. Het gaat om artistiek en inhoudelijk advies, er worden geen nieuwe danstechnieken of choreografieën aangeleerd.

3) Elke maker, dansschool of -groep kan maximum 10u gratis coaching per jaar krijgen via Danspunt. De sessies worden vastgelegd in onderling overleg met Danspunt en de coach. Wil je na deze coaching graag nog wat meer begeleiding? Dat kan, maar dan wel op eigen initiatief: maak gerust zelf een nieuwe afspraak met je coach.

Voor wie?

Feedback à la carte is er voor groepen of makers die in het creatie- of repetitieproces zitten van een voorstelling.

Stuur een mail naar info@danspunt.be (min. 4 weken op voorhand) en vermeld zeker je telefoonnummer.

Ontdek ook de rest van ons aanbod voor makers

  • Artistieke coaching én een platform voor jouw dansstuk: check De Dansvitrine
  • Workshops om jouw danstaal uit te breiden en nieuwe inspiratie op te doen: check workshopfestival Out of the Toolbox
  • Artistieke, productionele, promotionele en financiële ondersteuning: check CODE DANS

 

Dansvitrine 2017 © Frederik Sadones

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback