nl / en

Ons aanbod

Danspunt is er voor iedereen die de dansmicrobe te pakken heeft: of je nu je eerste passen op de dansvloer zet, een choreograaf bent, een dansschool runt of dans doceert, er zit vast iets voor jou in ons aanbod.

We breiden ons aanbod regelmatig uit. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Vind je niet dadelijk wat je zoekt? We helpen je graag op weg!

In gesprek gaan over jouw werk? Dat kan op de Dansvitrine. Productionele, financiële en artistieke ondersteuning kan via CODE DANS. Op zoek naar tips om promotie te voeren of naar feedback à la carte? Wil je meer weten over auteursrechten of vergoedingen?

Inspiratie opdoen voor in de klas of je lestechnieken bijschaven? Dan moet je op Out of The Toolbox zijn. Infosessies of workshops volgen? Of heb je vragen over hoe je vergoed kan worden?

Op zoek naar informatie over verzekeringen, vergoedingen of subsidies? Je vindt heel wat nuttige info onder Ondersteuning. Of wil je een zoekertje ingeven? Ervaring uitwisselen met collega’s op d’inspiratiedag?

Wil je aansluiten bij een dansschool of -groep? Bekijk ons overzicht of onze open calls bij de zoekertjes.

Check onze uitgebreide agenda vol dansactiviteiten. Of ben je geïnteresseerd in een abonnement op ons DANST tijdschrift?

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback