nl / en

Ondersteuning

Je weg vinden in een kluwen van financiële, juridische en praktische mogelijkheden en regeltjes is niet eenvoudig. Daarom zet Danspunt dat soort zaken helder voor je op een rij. Hieronder vind je een pak onmisbare informatie en bruikbare tips.

Vind je niet dadelijk wat je zoekt? We helpen je graag op weg!

In gesprek gaan over jouw werk? Dat kan op de Dansvitrine. Productionele, financiële en artistieke ondersteuning kan via CODE DANS. Op zoek naar tips om promotie te voeren of naar feedback à la carte? Wil je meer weten over auteursrechten of vergoedingen?

Inspiratie opdoen voor in de klas of je lestechnieken bijschaven? Dan moet je op Out of The Toolbox zijn. Infosessies of workshops volgen? Of heb je vragen over hoe je vergoed kan worden?

Op zoek naar informatie over verzekeringen, vergoedingen of subsidies? Je vindt heel wat nuttige info onder Ondersteuning. Of wil je een zoekertje ingeven? Ervaring uitwisselen met collega’s op D’Inspiratiedag?

Wil je aansluiten bij een dansschool of -groep? Bekijk ons overzicht of onze open calls bij de zoekertjes.

Check onze uitgebreide agenda vol dansactiviteiten. Of duik in onze inspirerende dansverhalen.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback