nl / en

De Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest – of kortweg VGC – is verantwoordelijk voor Nederlandstalige cultuur in Brussel en de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk gewest. De VGC kan ook dansprojecten in die regio subsidiëren.

Amateurkunsten en sociaal-cultureel werk

Binnen het domein ‘Amateurkunsten en sociaal-cultureel werk’ kan je project- en praktijksubsidies aanvragen tot 6 weken voor je project.

 

Erfgoed

Werk je rond erfgoed, dan kan je twee keer per jaar aanspraak maken op projectsubsidies of op een subsidie voor erfgoedprojecten voor lokale erfgoedgemeenschappen, ten minste 8 weken voor aanvang van dat project.

 

Kunst, sport, jeugd

Je kan ook subsidies aanvragen binnen andere domeinen zoals de professionele kunsten (subsidies voor jaarwerkingen, projecten en trajecten,

alsook debuutsubsidies en kunstenaars in de klas), sport, jeugd

Meer info of advies nodig?

Contacteer Danspunt.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback