nl / en

KVR of SBK, bijberoep of interim, zelfstandige of verenigingswerker? Wat met het kunstenaarsstatuut? En wat zijn de mogelijkheden met Artikel 17?

In deze infosessie vertrekt Danspunt vanuit zeer uiteenlopende profielen van dansdocenten: van professioneel opgeleiden, over semi-professionelen die verschillende jobs combineren, tot de uit de hand gelopen hobby’s en vrijwilligers die er eerder toevallig ingerold zijn.

We overlopen in vogelvlucht de belangrijkste statuten en vergoedingsvormen in België en wat telkens de voordelen, nadelen en mogelijkheden zijn voor al die uiteenlopende profielen.

Praktisch

Datum? Dinsdag 14 maart van 12u30 tot 14u of van 19u30 tot 21u.

Waar? Via het online platform Zoom

Prijs? Deelname is gratis. Door je in te schrijven via deze link ontvang je een herinnering 7 dagen voor het event en een online link de dag voordien. No panic, het is inclusief Zoom-handleiding.

De sessie wordt gegeven door Anja Debruyne, freelance info- en adviesmedewerker bij Danspunt

Schrijf je in via deze link link en ontvang de online link de dag voordien.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback