nl / en

Velen in de cultuursector gaan ervan uit dat hun vereniging niets met btw te maken heeft. Ze hebben een vzw opgericht, er zijn subsidies en dat is voldoende. Maar dat klopt niet altijd. Voor sommige activiteiten en prestaties moet je als dansschool of -groep wel een btw-nummer aanvragen.

In de regelgeving zijn er echter wel wat grijze zones, en het is zeker niet evident om zelf alle antwoorden te vinden. Met deze webinar willen we jou helpen om deze materie beter te begrijpen, zodat je de regelgeving correct kan toepassen voor jouw dansschool of -groep. Zo hoef je je hier geen zorgen meer over te maken en kan je je focussen op wat je het liefst doet: danslessen organiseren en lesgeven!

Voor wie?

Voor bestuurders van een dansschool, -groep of -vereniging.

Heb je nu al specifieke vragen of vraag je je af of een bepaald topic behandeld wordt? Aarzel niet om contact op te nemen met Elena. (elena@danspunt.be)

Praktisch

Wanneer?

29 april 2024, van 12u tot 13u30 (+- 1u sessie + 30 minuten tijd voor vragen)

Waar?

Via het online platform Zoom

Prijs?

Deelname is gratis. Door je in te schrijven via deze link ontvang je een herinnering 7 dagen voor de webinar en een online link de dag voordien. No panic, het is inclusief Zoom-handleiding.

De sessie wordt gegeven door Nadine Dieleman van Q-Bus. Q-bus is een buitenbeentje onder de accountantskantoren. We geloven in meer dan alleen cijfers en begrijpen dat jullie impact verder gaat dan alleen financiële resultaten.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback