nl / en

Heb jij nood aan deze infosessie? Laat het ons weten via elena@danspunt.be en wij helpen je verder.

 

Tijdens dit webinar geven we een duidelijk overzicht van de verschillende soorten financieringsvormen. Bv. Financiering uit eigen activiteiten, sponsoring, cultuurkrediet, winwin-lening, crowdfunding, taks shelter, …

Ook subsidies komen aan bod, daar zoomen we graag in op ‘projectsubsidie talentontwikkeling amateurkunsten’. De allerlaatste indienronde volgt op 15 september voor projecten die ten vroegste starten op 1 januari 2024, maar het is een subsidielijn speciaal voor onze sector, dus opletten geblazen.

We bespreken welke vaardigheden je ervoor nodig hebt en geven mee hoe je kan bepalen welke vormen het beste bij jouw project of werking passen.   

We vertrekken vanuit de vraag: waarvoor heb je geld nodig? En welke financieringsvorm past bij deze financieringsnood? Hierbij houden we rekening met de fase waarin je carrière zich bevindt en de soort activiteiten waar je financiering voor zoekt.

Voor wie?

Voor organisatoren , makers, choreografen en bestuurders van een dansgroep- of school die op zoek zijn naar (extra) middelen om hun creatieve dansideeën financieel te ruggesteunen.

Nu al specifieke vragen of vraag je je af of een bepaald topic behandeld wordt? Aarzel niet om contact op te nemen met Elena. (elena@danspunt.be)

 

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats