nl / en

Tijdens dit webinar geven we een duidelijk overzicht van de verschillende soorten financieringsvormen. Bv. Financiering uit eigen activiteiten, sponsoring, cultuurkrediet, winwin-lening, crowdfunding, taks shelter, …

Ook subsidies komen aan bod, daar zoomen we graag in op ‚Äėprojectsubsidie talentontwikkeling amateurkunsten‚Äô. De allerlaatste indienronde volgt op 15 september voor projecten die ten vroegste starten op 1 januari 2024, maar het is een subsidielijn speciaal voor onze sector, dus opletten geblazen.

We bespreken welke vaardigheden je ervoor nodig hebt en geven mee hoe je kan bepalen welke vormen het beste bij jouw project of werking passen.   

We vertrekken vanuit de vraag: waarvoor heb je geld nodig? En welke financieringsvorm past bij deze financieringsnood? Hierbij houden we rekening met de fase waarin je carrière zich bevindt en de soort activiteiten waar je financiering voor zoekt.

Voor wie?

Voor organisatoren , makers, choreografen en bestuurders van een dansgroep- of school die op zoek zijn naar (extra) middelen om hun creatieve dansidee√ęn financieel te ruggesteunen.

Nu al specifieke vragen of vraag je je af of een bepaald topic behandeld wordt? Aarzel niet om contact op te nemen met Elena. (elena@danspunt.be)

Praktisch

Datum: Dinsdag 23 mei 2023

Sessie 1: 12:00-13:30 + 30 min. vragen

Sessie 2: 19:30-21:00 + 30 min vragen

Waar?

Via het online platform Zoom

Prijs?

Deelname is gratis. Door je in te schrijven via deze link ontvang je een herinnering 7 dagen voor het event en een online link de dag voordien. No panic, het is inclusief Zoom-handleiding.

De sessie wordt gegeven door Justien Vervaeck, Zakelijk consulent bij Cultuurloket. Waar cultuur, bedrijfseconomie en de wet elkaar kruisen, ontstaan veel vragen. Cultuurloket schept duidelijkheid en biedt zakelijke ondersteuning over werken, ondernemen en financieren in de cultuursector.

Note:

De sessie wordt niet opgenomen, dus zorg dat je erbij bent. ūüôā

 

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback