nl / en
nieuwsoverzicht

Bevraging financiering in de dans

27 januari 2020

Danspunt houdt graag de vinger aan de pols van de danswereld. En daarvoor heeft ze jouw input nodig!

Danspunt ontwikkelde een online bevraging over de financiering en het ondernemerschap in de danssector.

De bevraging is gericht op iedereen met een danswerking of dansproject. Van dansscholen tot voorstellingen, een festival of andere dansinitiatieven.

Hoe financier jij je dansplannen? Heb je ervaring met sponsoring? Haalt je organisatie veel eigen inkomsten? Ben je op zoek naar nieuwe financieringskanalen? Op welke issues stoot je?

De bevraging wordt best ingevuld door een coördinator of iemand die in grote lijnen zicht heeft op de financiering van de organisatie of het project. Geen nood, we vragen geen details over je financiën.

Start nu de bevraging!

De bevraging neemt 5 a 10 minuten in beslag.
Invullen kan tot en met 10 maart 2020.
Je helpt er Danspunt en het hele dansveld mee vooruit!

Win!

Als je deelneemt, maak je bovendien kans op een duoticket voor een dansvoorstelling of een jaarabonnement op het tijdschrift DANST.

Meer weten over financiering?

Met de resultaten van deze bevraging gaan we alvast aan de slag op d’inspiratiedag op maandag 23 maart 2020 in de Beursschouwburg (Brussel). Een trefdag vol informatie, inspiratie en uitwisseling rond financiering voor de danssector. Schrijf je hier in.

Vragen of opmerkingen?

Heb je ondertussen al een vraag, suggestie of good practice over dit onderwerp? Contacteer info- en adviesmedewerker Ruth.

Alvast bedankt voor jouw inbreng!

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats