nl / en

DANST is het driemaandelijks tijdschrift van Danspunt. ‘DANST, tijdschrift voor dans en beweging’ toont wat er leeft en beweegt in de danswereld: van jong talent en vernieuwende initiatieven, over diepgravende interviews met makers, tot interessante weetjes en nieuws.

Je kan DANST gratis meenemen in cultuurcentra, bibliotheken, scholen … Ze zijn te vinden in de rekken van Agrafa. Stuur ons een mailtje om te weten waar je zo’n rek kan vinden in jouw buurt.

Een nieuw verhaal

Na vijf jaar verscheen in december 2022 de laatste editie van DANST: een feesteditie! Na 20 edities, meer dan 80 interviews met dansers, dansmakers en dansliefhebbers, stopt DANST als papieren tijdschrift. Maar geen nood – we broeden op een nieuw format dat beweegt tussen digitaal, papier, video en audio.

Want we willen vanuit Danspunt verhalen blijven vertellen van dansers, dansdocenten en makers. Wil je graag inspirerende interviews lezen en originele artiesten ontdekken? Surf dan zeker eens naar In de kijker.

Een editie gemist?

Lees alle edities van DANST online.

Vragen?

Heb je vragen over DANST, neem dan contact op met Elien Lefevere via elien@danspunt.be of 09 269 45 30.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback