nl / en

Door de huidige omstandigheden hebben we na wikken en wegen beslist om DANSSTORM Kortrijk te verplaatsen van september 2020 naar 17, 18 en 19 september 2021.

Hoewel de coronamaatregelen worden versoepeld, zijn de vooruitzichten voor een grootschalig evenement in september, en wat dat betekent op vlak van social distancing, te onzeker.

We zijn alvast enthousiast om in september 2021 Kortrijk te bestormen met dans en er een knallende eerste editie van te maken!

DANSSTORM

DANSSTORM bezet de stad met heel veel dans in al haar facetten, en wil alle inwoners actief betrekken en laten deelnemen.

DANSSTORM vind je terug in de theaterzalen, in de straten en op de mooie en speciale plekken verspreid in de stad.

Kom kijken, dans mee, laat je verrassen of stippel je parcours uit. Bestaande en nieuwe dansvoorstellingen, workshops, initiaties en toonmomenten.

DANSSTORM is er voor jong & oud, voor groot & klein, voor dik & dun, voor iedereen … is (bijna overal) gratis en gaat door op 17, 18 & 19 september 2021 te Kortrijk.

I.s.m. Stad Kortrijk, Passerelle en de Vlaamse Overheid

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback