nl / en
nieuwsoverzicht

Oproep: Danspunt zoekt vijf Vlaamse dansscholen om een bijscholing met Silke Crombez te organiseren.

17 april 2023

Heb jij een danssschool met eigen lokalen? En zouden jouw docenten deugd hebben van een opfrissertje? Dan ben jij de partner die wij zoeken!

 

Wij zijn op zoek naar vijf samenwerkingspartners in Vlaanderen die een gratis bijscholing willen organiseren. Vanuit Danspunt sturen we heel graag Silke Crombez naar je toe. Zij is kinesist en danseres en leert je alles over flexibiliteit, stretching, kracht, stabiliteit en blessures.

Wat vragen we van je terug?

In ruil voor deze gratis workshop, verwachten we dat jij je dansschool openstelt voor alle geïnteresseerde docenten uit je omgeving. Wie die mensen zijn, daar heb jij wellicht een beter zicht op dan wij. Dus trommel ze op door te communiceren, te verspreiden en te delen. Op naar die volle danszaal!

Zin om dansdocenten uit je omgeving te verzamelen in je dansschool en samen te leren? Laat het ons weten vóór 30 mei 2023 via annelore.baeckeland@danspunt.be .

De deadline voor deze oproep is verstreken.

Lees ons artikel over Silke hier.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats