nl / en
nieuwsoverzicht

Bevraging (deel 2): wat is de impact van corona op de danssector?

01 mei 2020

Danspunt houdt de vinger aan de pols.

Danspunt ontwikkelde een tweede online bevraging over de effecten van de coronacrisis op het dansveld. Hiermee willen we de impact van de crisis op onze sector in kaart brengen.

UPDATE: deze bevraging is intussen afgesloten.

Voor wie?

Deze bevraging is gericht op dansorganisaties (dansscholen, dansgroepen) en op individuele dansdocenten en choreografen.

Als je de de eerste bevraging invulde, nodigen we je uit om dit opnieuw te doen.
Maar ook wie de eerste bevraging niet invulde, vragen we nu zeker deel te nemen.

Waarom?

Bij het begin van de maatregelen lanceerde Danspunt al een eerste bevraging om de impact van de crisis op het dansveld te peilen. Bekijk enkele resultaten van die eerste bevraging.

Danspunt wil ook in het verdere verloop van de coronacrisis op de hoogte blijven van de impact en de noden van de danssector. Daarom lanceren we nu een tweede vragenlijst.

Wat doet Danspunt met de resultaten?

Danspunt stemt haar acties af op de verzuchtingen en noden van de sector die blijken uit de enquête. Zo hebben we na de eerste bevraging extra ingezet op het informeren van de achterban over de bestaande steunmaatregelen. Dit blijven we doen.

Gewapend met deze kennis die de bevraging ons oplevert, kan Danspunt ook naar het beleid stappen. Relevante cijfers worden meegenomen in belangenbehartiging van onze sector bij de overheid.

Doe mee!

Start hier de bevraging.
UPDATE: deze bevraging is intussen afgesloten.

Het invullen van de vragen neemt zo’n 10 minuten in beslag.

Alvast bedankt voor jouw inbreng.
Je helpt er Danspunt en de hele sector mee vooruit.

Meer info

Alle informatie over corona vind je op de nieuwspagina van Danspunt.

Danspunt doet er alles aan om de informatie op de website up to date en compleet te houden. Refresh de nieuwspagina geregeld, volg ons op facebook  of schrijf in op onze nieuwsbrief voor up to date informatie.

Je kan steeds bij Danspunt terecht met je vragen. Contacteer ons.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback