nl / en

Hoe kan je je dromen realiseren via goede fundraising? Centraal staat het opbouwen van een langetermijnrelatie tussen een organisatie en haar partners. Daarom spreekt Griet Dobbelare liever over “friendraising”.

Aan deze tafel kom je meer te weten over alle vormen van fundraising en sponsoring. We bespreken concrete mogelijkheden (ook voor kleinschalige projecten) en kaderen dit binnen een groter fundraisingplan.

Griet Dobbelare leidt deze gesprekstafel. Ze heeft 27 jaar ervaring in fundraising, onder meer bij 11.11.11, Direct Dialogue Fundraising, Emolife en nu bij Charistar.

Input vanuit de praktijk krijg je van Inge Goddijn (Larf!). Voor de realisatie van het creatieve cultuurhuis De Kazematten werkte ze samen met een hele reeks sponsors, financiers en partners.

Terug naar het programmaoverzicht van d’inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats