nl / en

Wat natuurlijk onmisbaar is bij de community van een organisatie, zijn vrijwilligers. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat ze zich verbonden voelen met je organisatie? Hoe motiveer je hen en hou je hen warm voor een volgende engagement?

Tijdens de sessie vrijwilligersmanagement krijg je heel wat praktische tips en goede voorbeelden én kan je ervaringen en ideeën uitwisselen.

Na de succesvolle sessie in 2022 vragen we Wim Van Leeuwen van Coaster Consulting terug. Wim organiseerde met diverse vrijwilligersgroepen zowel kleine als grote events en deelt graag zijn ervaring en expertise over hoe je een enthousiast vrijwilligersteam kan vinden én houden.

Ik schrijf me in

Terug naar D’inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats