nl / en

Ouders zijn steeds bezorgder over hun kind. Door de komst van smartphones en social media verwachten ouders of leden bovendien vaak dat je 24/24 bereikbaar bent, en dit op alle kanalen. Hoe ga je daar als dansschool mee om? Hoe stel je je grenzen? Hoe geef je structuur aan de uitgaande communicatie en communicatiekanalen?

Deel je ervaring tijdens deze gesprekstafel en ga samen op zoek naar (creatieve) ideeën om ervoor te zorgen dat de ouders en leden mee zijn met je organisatie en jij je kan focussen op wat je graag doet: dansles geven.

Deze gesprekstafel wordt begeleid door collega Anne-Lore Baeckeland en Chanini Callebout van Dansschool Elevation DanceCademy (Oostende)

Terug naar D’inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats