nl / en

Vergeet Facebook of Instagram, TikTok is waar het gebeurt! Met zijn focus op korte video’s is TikTok hét platform bij uitstek waar tieners en jongvolwassenen zich momenteel helemaal op uitleven. Hoog tijd dus om er ook als organisatie iets mee te doen! Maar hoe werkt de app precies? Wat is nu eigenlijk “goede” inhoud voor TikTok? En hoe kan je zelf leuke video’s maken?  Sophie Oome van Chase Creative Agency vertelt je alles over hippe dansjes, creatieve challenges en trending hashtags.

Chase Creative is een bureau dat zich focust op storytelling via social media. Ze helpen bedrijven en organisaties om op een creatieve manier hun verhaal te vertellen op hun sociale kanalen.

 

Terug naar het programma van d’inspiratiedag 2022

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats