nl / en

In april 2022 sloten we de eerste editie van deze opleiding op een feestelijke manier af! Het traject was een bootcamp waarin dansers getraind werden om lesgeverstools eigen te maken en eigen tools te ontwikkelen. Tijdens 4 blokken van 4 ontmoetingsdagen werd de knowhow op een interactieve manier doorgegeven en opgebouwd. Tevens werd er een mastermindgroep gevormd waarbij discussies en ervaringen gedeeld kunnen worden om elkaar naar een hoger niveau te tillen.

De centrale vraag in dit traject: “Hoe kan je zelf als dansdocent het beste je eigen ontwikkelingsproces in handen te nemen om eindeloos gepassioneerd te blijven lesgeven?”. Doorheen de opleiding ontwikkel je jouw eigen visie en filosofie en leer je inspelen op de groep om ze aan het dansen te krijgen en te houden.

Voor wie?

Voor prille dansdocenten en voor dansers die op zoek zijn naar een basiskader en tools om les te geven.

Wanneer?

De volgende opleiding start waarschijnlijk in het najaar van 2023, hou deze pagina in de gaten voor alle info!

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats