nl / en

Ethno Flanders

Ben je tussen 16 en 30 jaar en je hebt veel goesting om je dansen en ervaringen uit te wisselen? Maak deel uit van een internationale groep muzikanten en dansers en bereid je voor op een week intensief nieuwe dansen leren, aanleren én ook optreden.

In 2024 gaat Ethno Flanders door in Geraardsbergen van 28 juli tot 6 augustus.

Wat is Ethno? 

Ethno is een internationaal muziekkamp ​voor jongeren dat in 40 landen georganiseerd wordt. Gedurende 10 dagen komen jongeren van over de hele wereld samen om hun traditionele muziek, dans en cultuur uit te wisselen. Ethno Flanders wordt afgesloten met 4 optredens waarvan één op Dranouter Festival!

Ethno Flanders wordt georganiseerd door MuziekMozaïek, i.s.m. Danspunt. Alle info vind je op de site van Ethno Flanders.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats