nl / en

Ethno Flanders 2023

Ben je tussen 16 en 30 jaar en je hebt veel goesting om je dansen en ervaringen uit te wisselen? Maak deel uit van een internationale groep dansers en bereid je voor op een week intensief nieuwe dansen leren, aanleren én ook optreden.  

 
Dit jaar gaat Ethno Flanders door van 30 juli tot 8 augustus 2023 en zijn we gelogeerd in De Boerderie in Beauvoorde (Veurne).
Alle informatie en inschrijvingen verlopen dit jaar via de website van Ethno Flanders. De inschrijvingen zijn geopend, neem gerust een kijkje!
Ethno Flanders logo

Ethno Flanders

Ethno wat? 

Ethno is een internationaal¬†muziekkamp¬†‚Äčvoor jongeren¬†dat in 40 landen georganiseerd wordt. Gedurende 10 dagen komen jongeren van over de hele wereld samen om hun traditionele muziek, dans en cultuur uit te wisselen. Ethno Flanders wordt afgesloten met 4 optredens waarvan¬†√©√©n op Dranouter Festival!

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap …

en laat je inspireren!

 

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback