nl / en
nieuwsoverzicht

Zo werk je zonder kaart of visum alsnog met de KVR of artikel 1bis

17 juli 2023

 

Wie dit najaar via KVR of artikel 1bis wenst te werken, had tot 1 juli 2023 de tijd een kaart of visum aan te vragen. Kon je geen kaart of visum bemachtigen? Geen nood. Verschillende organisaties kaartten het probleem aan bij de FOD Sociale Zekerheid, met succes. 

Wil je dit najaar alsnog via KVR of artikel 1bis werken, maar heb je geen kaart of visum? Dan kan je een mailtje sturen naar het secretariaat van artist@work (kunstenaars@minsoc.fed.be). Bewijs in de email dat je met je opdrachtgever bent overeengekomen om te werken via de KVR en dat het niet meer mogelijk was om een kaart aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een invulrooster en bijkomende informatie zodat je toch nog aan de slag kunt via de KVR. Ook wie gebruik wil maken van artikel 1bis zonder in bezit te zijn van een visum kan mailen naar hetzelfde emailadres en ontvangt daarna de nodige inlichtingen.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback