nl / en
nieuwsoverzicht

Wil je meedenken over de toekomst DANST?

19 oktober 2018

In 2018 maakte het vroegere Dans.magazine een heuse metamorfose door, samen met de lancering van de nieuwe huisstijl van Danspunt, en kreeg meteen ook een nieuwe naam: DANST.

Wil je meedenken over de toekomst van DANST?
We hebben je inbreng als danser, bestuurder van een dansschool of -groep, choreograaf, dansdocent, dansliefhebber … hard nodig.

WAAROM DEZE STUDIE?

Niet alleen vormelijk, maar ook inhoudelijk wil Danspunt haar tijdschrift beter afstemmen op haar (potentiële) lezers. In een eerste fase stuurden we een online enquête uit.
Om de eerste ideeën over de nieuwe inhoud van het tijdschrift voor te leggen, evenals een beter zicht te krijgen op de verwachtingen van de lezers, willen we graag de mening van enkele mensen uit het brede dansveld horen tijdens een focusgroep bijeenkomst.

We hebben daarvoor écht jouw input nodig! Voor jouw gewaardeerde inzet krijg je als deelnemer een duoticket (ter waarde van max. 80 euro) voor een dansvoorstelling naar keuze (seizoen 2018-2019). We betalen ook graag je onkosten openbaar vervoer terug (mits voorlegging vervoerbewijs).

PRAKTISCH

Tijdens de focusgroep op maandag 22 oktober 2018 bieden we je de kans om met andere geïnteresseerden in dialoog te gaan over de resultaten van de enquête en de toekomst van DANST. Het gesprek duurt ongeveer 2 uur en wordt begeleid door onderzoekers van de Universiteit Antwerpen. Tijdens de sessie is ook een hapje en drankje voorzien.

Locatie: Universiteit Antwerpen – lokaal C460, Prinsstraat 13 – 2000 Antwerpen

Tijdstip: 15u-17u

Bereikbaarheid: de Universiteit Antwerpen is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.
– Trein: halte Antwerpen centraal – 15 minuten wandelen
– Bus: halte Franklin Rooseveltplaats – 10 minuten wandelen
Verder zijn er ook verschillende betaalparkings en fietsenstallingen in de buurt.

INSCHRIJVEN – INFORMATIE

Schrijf je zéker in voor één van de focusgroep bijeenkomsten die op de Universiteit Antwerpen zullen plaatsvinden.
Inschrijven kan nog – graag vóór 20 oktober 2018 (13u). Mail naar nathalie.verboven@uantwerpen.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback