nl / en
nieuwsoverzicht

Wie gun jij een plaats in de spotlights?

16 december 2020

Mis je het podium of ken je iemand die snakt naar een publiek? We trekken met “My 3 minutes of fame” naar het Gentse Arcatheater! Bied op één van de vier felbegeerde plaatsen en steun het Gents Solidariteitsfonds.

Wil je eindelijk de solo – waar je al maanden aan werkt in je living – aan het grote publiek tonen? Je nieuwste hiphop-moves showen? Nog eens met je partner in de spotlights staan met jullie romantische openingsdans?
Beleef jouw 3 minutes of fame, live op tv! Op het podium van het Gentse Arcatheater, met een camera, het lied van jouw keuze, een fantastisch publiek (van thuis uit), spots en (veel) rook.
Hoe? Bied voor zondag 20/12 12u en maak kans op één van de vier plaatsen, op maandag 21 december (15u-18u), tijdens De Armste Week, een initiatief van het Gents Solidariteitsfonds, Covitesse 6 en Cirq.
Gun je iemand anders zijn/haar 3 minuten in de spotlight? Vraag hem/haar om mee te doen en bied samen.
En niet onbelangrijk: jouw bijdrage gaat naar het Gents solidariteitsfonds, dat 11.000 kwetsbare gezinnen en individuen ondersteunt.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats