nl / en
nieuwsoverzicht

Dans je mee met #weekvandebelgischemuziek?

09 februari 2021

Dans op jouw favoriete Belgische nummer en toon je hart voor muziek van eigen bodem.

Tijdens de Week van de Belgische muziek – van 8 t.e.m. 14 februari – slaan VI.BE en VRT de handen in elkaar met verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse media om muziek van eigen bodem in de spotlights te zetten. Deze week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek.

Als danser of maker heb je misschien ook wel een speciale band met het werk van een Belgische muzikant of band? Verklaar je liefde door te dansen op je favoriete Belgische nummer, deel het filmpje voor 15 februari op Facebook of Instagram met #weekvandebelgischemuziek en @danspunt. Wij delen mee waar we kunnen! Laat ons hier weten welk(e) nummer of artiest jij deze week in the picture wil zetten.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats