nl / en
nieuwsoverzicht

Verspreid mee het dansvuur

24 januari 2019

 

DANST heeft een hart voor dansers, dansliefhebbers, dansscholen, cultuurhuizen, culturele organisaties, verenigingen, gezelschappen … Draagt jouw organisatie dans een warm hart toe? Waarom dan geen vriend worden van ons tijdschrift? Want met jouw steun kan DANST het dansvuur bij nog meer lezers verspreiden.

Word vriend van DANST en krijg het tijdschrift toegestuurd om onder je leden of publiek te verspreiden (kies tussen een doos van 25, 50 of 75 exemplaren). Maar vooral: we bieden je in één van onze DANST-edities ook advertentieruimte (1/4e pagina) aan in een editie naar keuze. Daarnaast word je ook in ons colofon vermeld.

Niet-gesubsidieerde dansscholen, -gezelschappen, -groepen en/of- organisaties zijn al vriend voor 150 euro per jaar. Andere organisaties kunnen DANST steunen voor 300 euro per jaar.

Overtuigd? Of wil je graag meer info? We horen het graag via communicatie@danspunt.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats