nl / en
nieuwsoverzicht

Verslagnemers gezocht

04 september 2019

Dit najaar organiseren we de vijfde editie van De Dansvitrine in Genk. Voor het feedbackmoment nu zondag 8 september zijn we nog op zoek naar twee verslagnemers.
 
Op de feedbackdag tonen de deelnemende choreografen hun creatie aan een team van straffe dansexperten in C-Mine én krijgen ze feedback. Nadien selecteert het team (onder meer Koen De Preter, Charlotte Vanden Eynde, Dan Musset, Ugo Dehaes, Marc Vanrunxt en Greet Van Poeck) een tiental voorstellingen met artistieke groeimogelijkheden. Zij krijgen coaching op maat en werken zo toe naar het publieksmoment op 21 december 2019.
 
Danspunt zoekt twee verslagnemers met een vlotte pen en een hart voor dans. Je krijgt een heel divers palet aan danscreaties te zien, ontmoet dansexperten en maakt de sfeer backstage mee.
We voorzien ook een vrijwilligersvergoeding. Er zijn twee blokken waarbij een verslagnemer dient aanwezig te zijn: blok 1 is van 11u tot 15u30, blok 2 van 12u tot 16u30.

 

Heb je interesse? Mail als de bliksem naar elien@danspunt.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback