nl / en
nieuwsoverzicht

Een exclusieve kijk achter de schermen van de Dansvitrine

28 januari 2019

Dit voorjaar organiseert Danspunt de vierde editie van De Grote Belgische Dansvitrine, in Gent. Op zondag 3 februari 2019 tonen de deelnemers hun creatie aan een team van straffe dansexperten én krijgen ze feedback. Nadien selecteert het feedbackteam een tiental voorstellingen met artistieke groeimogelijkheden. Zij krijgen coaching op maat en werken zo toe naar het publieksmoment op 11 mei 2019 in de Vooruit.

Danspunt zoekt twee verslagnemers met een vlotte pen en een hart voor dans. Je krijgt een heel divers palet aan danscreaties te zien (in de Minardschouwburg, Gent), danspexperten te ontmoeten, de sfeer backstage van dit dansplatform mee te maken,… We voorzien ook een vrijwilligersvergoeding.

Interesse? Mail dan snel naar elien@danspunt.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback