nl / en
nieuwsoverzicht

Danspunt zoekt projectcoördinator (M/V/X) – deadline verstreken

17 oktober 2022

Word jij onze nieuwe collega? 🙂 We zijn op zoek naar een projectcoördinator (M/V/X)!

Danspunt is een amateurkunstenorganisatie voor al wie gebeten is door dans. We ondersteunen dansers, choreografen en gezelschappen, maar ook dansscholen, -leerkrachten en iedereen die houdt van dans. Voorbij alle stijlen zetten we onze schouders onder aanstormend talent, creëren we kansen en zetten we dans op de kaart in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

 

Taakomschrijving

Danspunt organiseert doorheen het jaar verschillende projecten & events om makers, choreografen, dansdocenten, dansers te coachen, ondersteunen, laten groeien. Het internationale dansworkshopfestival Out of the Toolbox, ons tweejaarlijkse stadfestival Dansstorm, Dansvitrine … Bij al deze projecten staan dansers en dansbeleving centraal. Onze projecten evolueren mee met de noden en vragen vanuit het veld.

Je wordt mee ingeschakeld in bestaande projecten en volgt die projecten ook op van A tot Z. Van de juiste partners mee krijgen in ons verhaal over budgetopvolging tot de coördinatie van de op- en afbouw. Daarnaast krijg je de kans om een aantal eigen, nieuwe projecten op te starten en inhoudelijk mee vorm te geven. Je prospecteert, hebt de vinger aan de pols met de danssector. De concrete invulling van het takenpakket zal samen met jou en het team gebeuren.

 

Profiel

Je hebt voeling met of een passie voor de danssector. Een veelheid aan taken schrikt jou niet af: je behoudt het overzicht, plant ze nauwgezet in en brengt ze tot een goed einde. Avond- en weekendwerk horen regelmatig bij de job, dat weet je.

Als projectmedewerker bedenk en organiseer je graag (dans)projecten. Je denkt graag ‘out of the (tool)box’, je kan om met stress, je denkt en bent hands-on.

Je bent een geboren netwerker.

Werken met mensen geeft jou energie en je communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondeling. Een basiskennis Engels en Frans is mooi meegenomen.

 

Waarom werken bij Danspunt?! : – )

Je staat er niet alleen voor: je komt terecht in een warm team van collega’s die er alles aan doen om de danssector zo goed mogelijk te ondersteunen. Je krijgt de kans om je eigen functie mee in te vullen: eigen input wordt erg gewaardeerd!

Danspunt is een organisatie die werkt aan een meer inclusieve werkcultuur. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt de ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn. Verschillende perspectieven maken volgens ons de werkvloer alleen maar interessanter en ons team sterker.

Daarnaast hechten we belang aan een goede balans tussen werk en privé. Dat vertaalt zich in flexibiliteit qua werkuren en werkplek: thuiswerk is mogelijk, al zal je ongetwijfeld ook genieten van ons kantoor op de bruisende Dok Noord-site in Gent.

 

Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt een contract voor onbepaalde duur. We gaan uit van een voltijdse tewerkstelling, maar andere werkregimes zijn bespreekbaar.
  • Je verloning volgt het sectorbarema in PC 329.01.
  • Je krijgt een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques & eindejaarspremie.
  • Je krijgt een forfaitaire thuiswerkvergoeding.
  • Onze werkuren zijn flexibel en je krijgt de mogelijkheid om katholieke feestdagen te wisselen voor andere.
  • Je krijgt een laptop ter beschikking.
  • Woon-werkverkeer: vergoeding per kilometer voor de fiets en een abonnement voor het openbaar vervoer.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Koen Victoor (koen@danspunt.be).

Reageren kan tot en met 10 november 2022

Heb je vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Koen Victoor via koen@danspunt.be of 09 269 45 30. We maken heel graag tijd voor jou!

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, gender, origine, seksuele oriëntatie of (functie)beperking. Danspunt wil graag dat de medewerkers een afspiegeling zijn van onze maatschappij.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats