nl / en
nieuwsoverzicht

Danspunt zoekt medewerker digitale communicatie (M/V/X) – deadline verstreken

03 november 2022

Word jij onze nieuwe collega? 🙂 We zijn op zoek naar een medewerker digitale communicatie (M/V/X)!

Danspunt is een amateurkunstenorganisatie voor al wie gebeten is door dans. We ondersteunen dansers, choreografen en gezelschappen, maar ook dansscholen, -leerkrachten en iedereen die houdt van dans. Voorbij alle stijlen zetten we onze schouders onder aanstormend talent, creëren we kansen en zetten we dans op de kaart in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

 

Taakomschrijving

Als medewerker digitale communicatie maak je deel uit van het tweekoppige communicatieteam. Samen zetten jullie Danspunt en dans op de kaart en je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op onze online aanwezigheid.

Je beheert onze social media-kanalen (Facebook, Instagram, misschien TikTok?). Posts en advertenties, reels, videoreportages of interviews, Instagram take-overs… Je doet of regelt het allemaal en bent creatief met beeld en tekst. Je gaat actief op zoek naar manieren om Danspunt en de danssector te promoten, een gezicht te geven, drempels te verlagen.

Je schrijft nieuwsbrieven waarmee je onze projecten op verschillende manieren belicht, de sector informeert en ondersteunt. Je beheert en updatet onze projectwebsites. De (eind)redactie van teksten behoort dus ook tot je takenpakket. Maar natuurlijk sta je hier niet alleen voor! Je werkt nauw samen met je communicatiecollega en waar nodig met externe medewerkers (copywriter, vertaler, vormgever).

 

Profiel

Je hebt voeling met of een passie voor de podiumkunsten- en/of de culturele sector. Een veelheid aan taken schrikt jou niet af: je behoudt het overzicht, plant ze nauwgezet in en brengt ze tot een goed einde. Avond- en weekendwerk horen sporadisch bij de job, dat weet je.

Verhalen spotten is jouw tweede natuur. Je bent dan ook oprecht geïnteresseerd in mensen en gaat bij de collega’s en bij onze achterban op zoek naar de juiste content. Je hebt een luisterend oor, je voelt je gesprekspartners goed aan, kan hen (voor de camera) geruststellen en zichzelf laten zijn.

Je bent vertrouwd met (digital) storytelling en hebt geen schrik om dingen uit te proberen. Kennis van grafische programma’s is een plus, maar we geven je ook de kans om jouw kennis hiervan bij te schaven. Je bent in staat om een boodschap helder en duidelijk over te brengen, zowel schriftelijk als in beeld. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Basiskennis van het Frans is mooi meegenomen.

 

Waarom werken bij Danspunt?! : – )

Je komt terecht in een warm team van collega’s die er alles aan doen om de danssector zo goed mogelijk te ondersteunen. Je krijgt de kans om je eigen functie mee in te vullen: eigen input wordt erg gewaardeerd!

Danspunt is een organisatie die werkt aan een meer inclusieve werkcultuur. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt de ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn. Verschillende perspectieven maken volgens ons de werkvloer alleen maar interessanter en ons team sterker.

Daarnaast hechten we belang aan een goede balans tussen werk en privé. Dat vertaalt zich in flexibiliteit qua werkuren en werkplek: thuiswerk is mogelijk, al zal je ongetwijfeld ook genieten van ons kantoor op de bruisende Dok Noord-site in Gent.

 

Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt een contract voor onbepaalde duur. We gaan uit van een 4/5de tewerkstelling, maar andere werkregimes zijn bespreekbaar.
  • Je verloning volgt het sectorbarema in PC 329.01.
  • Je krijgt een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques & eindejaarspremie.
  • Je krijgt een forfaitaire thuiswerkvergoeding.
  • Onze werkuren zijn flexibel en je krijgt de mogelijkheid om katholieke feestdagen te wisselen voor andere.
  • Je krijgt een laptop ter beschikking.
  • Woon-werkverkeer: vergoeding per kilometer voor de fiets en een abonnement voor het openbaar vervoer.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Koen Victoor (koen@danspunt.be)

Reageren kan tot en met 28 november 2022

Heb je vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Elien Lefevere via elien@danspunt.be of 09 269 45 30. We maken heel graag tijd voor jou!

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, gender, origine, seksuele oriëntatie of (functie)beperking. Danspunt wil graag dat de medewerkers een afspiegeling zijn van onze maatschappij.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback