nl / en
nieuwsoverzicht

Danspunt zoekt medewerker infrastructuur (M/V/X) – deadline verstreken

03 oktober 2022

Word jij onze nieuwe collega? 🙂 We zijn op zoek naar een medewerker infrastructuur (M/V/X)!

Danspunt is een amateurkunstenorganisatie voor al wie gebeten is door dans. We ondersteunen dansers, choreografen en gezelschappen, maar ook dansscholen, -leerkrachten en iedereen die houdt van dans. Voorbij alle stijlen zetten we onze schouders onder aanstormend talent, creëren we kansen en zetten we dans op de kaart in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

 

Taakomschrijving

Wij zoeken een deeltijdse medewerker infrastructuur om ons gebouw te onderhouden, uit te baten en te verhuren. Verwacht je aan licht fysiek werk, wat administratie en regelmatig sociaal contact: een afwisselende job gegarandeerd!

Je wordt het gezicht van ons gebouw, dat bestaat uit twee grote dansstudio’s, ons kantoor en een aantal gemeenschappelijke ruimtes. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze partners en huurders. Zij kunnen bij jou terecht met al hun vragen, en je maakt met hen duidelijke en heldere afspraken over het gebruik van de zalen.

Ook met het Danspunt-team koppel je vlot terug. Dankzij jou kunnen alle betrokken partijen ons gebouw optimaal benutten en beleven: of dat nu je collega’s zijn, de ​​schoonmaakdienst, artiesten, huurders of het publiek.

Kortom, je maakt van onze stek op Dok Noord een warme en toffe plek om te werken, te creëren en elkaar te ontmoeten.

 

Profiel

Je hebt voeling met of een passie voor de podiumkunsten- en/of de culturele sector. Een veelheid aan taken schrikt jou niet af: je behoudt het overzicht, plant ze nauwgezet in en brengt ze tot een goed einde. Avond- en weekendwerk horen regelmatig bij de job, dat weet je.

Je hebt noties van techniek (een basiskennis onderhoud, licht en geluid is voldoende, meer mag) en je kan aan de slag met de meest gangbare software (Word, Excel, mails …). Je hebt het liefst ook een rijbewijs B op zak, want je gaat af en toe de baan op.

Je werkt graag met mensen en kan vlot communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. Een basiskennis Engels en Frans is mooi meegenomen.

 

 

Waarom werken bij Danspunt?! : – )

Je staat er niet alleen voor: je komt terecht in een warm team van collega’s die er alles aan doen om de danssector zo goed mogelijk te ondersteunen. Je krijgt de kans om je eigen functie mee in te vullen: eigen input wordt erg gewaardeerd!

Danspunt is een organisatie die werkt aan een meer inclusieve werkcultuur. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt de ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn. Verschillende perspectieven maken volgens ons de werkvloer alleen maar interessanter en ons team sterker.

Daarnaast hechten we belang aan een goede balans tussen werk en privé. Dat vertaalt zich in flexibiliteit qua werkuren en werkplek: thuiswerk is mogelijk, al zal je ongetwijfeld ook genieten van ons kantoor op de bruisende Dok Noord-site in Gent.

 

Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur. We gaan uit van een 3/5de tewerkstelling, maar andere werkregimes zijn bespreekbaar.
  • Je verloning volgt het sectorbarema in PC 329.01.
  • Je krijgt een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques & eindejaarspremie.
  • Je krijgt een forfaitaire thuiswerkvergoeding.
  • Onze werkuren zijn flexibel en je krijgt de mogelijkheid om katholieke feestdagen te wisselen voor andere.
  • Je krijgt een laptop ter beschikking.
  • Woon-werkverkeer: vergoeding per kilometer voor de fiets en een abonnement voor het openbaar vervoer.

 

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Koen Victoor (koen@danspunt.be)

Reageren kan tot en met 30 oktober 2022

Heb je vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Koen Victoor via koen@danspunt.be of 09 269 45 30. We maken heel graag tijd voor jou!

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, gender, origine, seksuele oriëntatie of (functie)beperking. Danspunt wil graag dat de medewerkers een afspiegeling zijn van onze maatschappij.

 

 

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback