nl / en
nieuwsoverzicht

Dansende Kortrijkzanen: laat van je horen!

05 maart 2020

Durf jij wel eens je beste dans moves boven halen in je living, op café, in een TikTok-filmpje, op een fuif of op straat? Breakdance, lindy hop, een walsje, een passionele tango, hiphop, urban of gewoon je geheel eigen stijl?

Wij zijn benieuwd naar de Kortrijkzanen die af en toe, vaak, altijd hun dancing shoes aantrekken, met een wild dansidee zitten, alleen of met veel, binnen of buiten, in een act of ander project, of zomaar, omdat ze dat leuk vinden. Iedereen die iets heeft met dans of iets dansachtigs – van eender welke leeftijd of ervaring – mag van zich laten horen. We willen iedereen een plaats geven op het rondtrekkende festival DANSSTORM van Danspunt dat van 25 tot 27/09 in Kortrijk neerstrijkt. Kortrijk danst massaal!

Interesse? Mail voor 10 mei naar dansstorm@danspunt.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback