nl / en
nieuwsoverzicht

Dansend Vlaanderen, zet jezelf op de kaart!

03 juni 2020

Wil ook jij aantonen hoe groot de danssector in Vlaanderen en Brussel is? Voel je ook dat samenwerking zeker in deze tijden onze impact kan vergroten? Zet jouw dansorganisatie dan nu op de kaart!

Onder het motto ‘samen staan we sterk’ hebben verschillende koepelorganisaties besloten om samen te werken en expertise te delen. Ook de website dansvlaanderen.be is het resultaat van die samenwerking.

Ons doel: álle dansorganisaties, dansclubs, dansscholen, dansgezelschappen, …, kortom DANS op de kaart van Vlaanderen zetten. Zo tonen we aan de overheid hoe groot de sector is en kunnen we meer wegen op de politieke besluitvorming, nu én in de toekomst.

Voor wie?

Elke dansorganisatie die gevestigd is in Vlaanderen of Brussel kan zich aanmelden: dansscholen, dansgroepen, dansclubs, dansgezelschappen …

Maar ook als dans slechts één van de disciplines is waar je organisatie mee bezig is, laat dan van je horen!

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats