nl / en
nieuwsoverzicht

Corona update: dansen kan nog, update protocol op komst

23 oktober 2020

Het overlegcomité kondigde een reeks nieuwe maatregelen aan. Dansen blijft mogelijk, mits veiligheidsmaatregelen.

Het overlegcomité kwam donderdagavond samen voor een reeks nieuwe maatregelen. Je vindt alle nieuwe maatregelen hier.

Wachten op officiële informatie

Er zijn nieuwe maatregelen bevinden zich in de sectoren sport, jeugd, onderwijs. Ook voor cultuur (waaronder amateurkunsten) zit er een update in de protocollen in de pijplijn.

We wachten op dit moment op de publicatie van de nodige MB’s en officiële informatie van de overheid en relevante departementen. Danspunt informeert jullie van zodra alles officieel en bevestigd is.

En nu?

Vooralsnog kan je je dansactiviteiten (lessen, repetities, …) blijven verder zetten volgens de algemeen geldende maatregelen en de richtlijnen in code oranje. Alle details hierover vind je op onze pagina met maatregelen en in onze leidraad.

We zijn trouwens optimistisch: het ziet er niet naar uit dat we onze dansactiviteiten gaan moeten stilleggen, ook niet bij een code rood. Uiteraard zal wel een hele reeks veiligheidsmaatregelen van kracht blijven. Meer details daarover volgen.

Danspunt houdt je op de hoogte.

Geniet van je dans!

Bekijk onze pagina’s corona en dans

Meer info? Contacteer ons.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats