nl / en

Helleh Raqs Oriental Dance maakt oriëntaalse dans toegankelijk voor iedereen, mensen van alle leeftijden zijn welkom en het doet er niet toe hoe je gebouwd bent. We beleven fun door gezellig samen te bewegen. Je lichaam soepel maken en spieren versterken, sensualiteit en zachte kracht uitstralen, zelfvertrouwen opbouwen. Een stukje me-time om voor jezelf te zorgen. Voel je energie stromen.

Vanaf haar dertigste luisterde Nele Bouve naar de triggers om voor zichzelf te zorgen. Ze volgde oriëntaalse dans in binnen- en buitenland en leerde dicht bij de mens en de natuur te staan. Een volgende stap was anderen inspireren en delen hoe oriëntaalse dans je leven verandert. In de dansnaam Helleh Raqs drukt “Helleh” “joy” uit en “raqs” is een verwijzing naar de dansstijl.

Sinds 2014 geeft Helleh Raqs wekelijks lessen, workshops, optredens en 1-op-1 coaching. In 2019 kreeg ze de kans om op te treden met muzikanten op London Live met Guy Schalom and the Baladi Blues Ensemble. Ze blijft vernieuwen met ondertussen ook een mooi online aanbod.

Ontdek meer op www.hellehraqs.be.

 

Ga terug naar het programma van de inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback