nl / en

Lowie heeft zijn liefde voor dans ontdekt in het jaar 2000. Door hard te werken, leergierig te zijn en toewijding te hebben voor wat uiteindelijk zijn passie is geworden, is hij erin geslaagd om zich op te werken in de dans scene in België. Ondertussen heeft hij al meermaals opgetreden als danser voor verschillende wedstrijden, shows en tv-programma’s, waaronder Belgiums Got Talent in 2012 met de crew Co.Lab, waar ze het tot in de finale schopten. Lowie is voornamelijk een Urban danser en probeert zich te verdiepen in verschillende dansstijlen. Daarnaast is hij ook choreograaf en lesgever in verschillende dansscholen.

In 2012 heeft Lowie samen met Samuel en Bruno The Spot opgericht. Hiermee wilden ze een plek creëren en een community uitbouwen waar ze hun passie, kennis en ervaring met anderen kunnen delen. Vanuit een open houding wil hij ook van anderen leren om te blijven groeien in zijn passie, ongeacht de leeftijd. Naast techniek, feeling, muzikaliteit en creativiteit, probeert Lowie in zijn dansles ook zoveel mogelijk aandacht te besteden aan de danser als persoon. Op die manier wil hij de leerlingen leren hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken zodat ze zich ten volle kunnen uitdrukken met dans.

Ontdek meer.

Ga terug naar het programma van de inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats