nl / en

Koen heeft een lange traditie van stages waarin hij met verschillende technieken vertrekt vanuit improvisatie. In deze initiatie wil hij zichzelf en deelnemers uitdagen om op korte tijd met improvisatietechnieken een kort optreden in elkaar te steken. Hiervoor is geen danservaring of improvisatie-ervaring nodig en vertrekt vanuit het principe: iedereen kan dansen en iedereen kan improviseren.

Door eenvoudige opdrachten maakt Koen een veilige context waarin je improviseert en met eenvoudige geheugenoefeningen leer je deze te onthouden. De groep of de individuen beslissen op het einde van de les zelf of ze om 16u deelnemen aan het toonmoment.

Wil je Koen en jezelf graag uitdagen, dan is dit iets voor jou.

 

Ga terug naar het programma van de inspiratiedag

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats