nl / en

Zin in een project waarbij je dans kan inzetten om mensen dichter bij elkaar te brengen? Wil je via dans de stem van jongeren laten horen over thema’s die hen aanbelangen? Dromen jouw dansers ervan om samen met leeftijdsgenoten uit andere culturen een internationale dansvoorstelling te creëren?

Er zijn heel wat Europese middelen die je kunnen helpen om je wilde plannen te realiseren, maar waar kan je nu precies met welke projecten terecht? Lies Jacob van JINT helpt je op weg in het doolhof van de Europese subsidiemogelijkheden. Ze vertelt je alles over Erasmus+ en het European Solidarity Corps, en voedt je ondertussen met inspiratie en goede voorbeelden.

Lies is een enthousiaste cultuurwerker met 20 jaar ervaring in het cultuureducatieve- en jeugdwerkveld. Ze heeft een groot hart voor kunst en cultuur, en is helemaal begeesterd door internationaal werk met jongeren. JINT vzw stimuleert en ondersteunt de internationale uitwisseling en samenwerking van jongeren en jeugdorganisaties.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats