nl / en

Stuurt jouw organisatie soms dansers naar het buitenland? Of ontvang je buitenlandse artiesten in jouw werking? Trek je als cultuurwerker de grenzen over om te freelancen, en wil je weten of je wel de juiste papieren op zak hebt? Werken in een internationale context brengt heel wat vragen met zich mee. Gelukkig staat Marie-Louise Reedijk van Cultuurloket voor je klaar.

In dit webinar gaat ze o.a. in op all things sociale zekerheid, arbeidsrecht en belastingen bij internationale tewerkstelling. Ze behandelt vragen zoals: hoe zit het met de sociale bescherming van een podiumkunstenaar die naar het buitenland wordt gezonden? Welk arbeidsrecht is van toepassing wanneer een dansdocent tijdelijk in het buitenland wordt tewerkgesteld? Wat als je als zelfstandige voor zes maanden in het buitenland een opdracht uitvoert?

Waar cultuur, bedrijfseconomie en de wet elkaar kruisen, ontstaan veel vragen. Cultuurloket schept duidelijkheid en biedt zakelijke ondersteuning over werken, ondernemen en financieren in de cultuursector.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback