nl / en

Je weet nooit wanneer je hulp moet bieden, maar je kan er wel voor kiezen om voorbereid te zijn op een onvoorbereide situatie. Een ganse dag nemen we je mee in het EHBO-verhaal. EHBO kennen is één, kunnen is een ander verhaal.  Sophie Van Antwerpen van Help Snel leert je de kneepjes van het vak. We dompelen je onder in het wel en wee van huidwonden, verstuikingen, breuken, verslikking, verstikking, beroerte, epilepsie, zwachtelverbanden, hyperventilatie, hartproblemen, reanimatie.

We bekijken hoe we een situatie aanpakken, welke stappen we volgen, en hoe je hulp kan inroepen. Het wordt een heel praktijkgerichte sessie. Je oefent met poppen, je installeert handige apps en er is veel ruimte voor concrete vragen.

Docent

Sophie Van Antwerpen is verpleegkundige van opleiding en heeft meer dan 25 jaar werkervaring in het ziekenhuis, waarvan 15 jaar als hoofdverpleegkundige op pediatrie. In 2021 richtte ze het opleidingscentrum Help Snel op. Op interactieve wijze tracht ze EHBO tot bij zoveel mogelijk mensen te brengen. Ze geeft veel praktijkvoorbeeld en brengt oefenmateriaal mee waardoor iedereen op het einde van een opleiding ook écht het gevoel heeft EHBO te kunnen toepassen.

Praktisch

Wanneer?

Vrijdag 5 april 2024 van 10u tot 16u.

Waar?

Dansstudio Danspunt, Gent

Prijs?

50 euro (reductietarief 30 euro voor -26, +65, mensen met een vervangingsinkomen of verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds)

Overnachten?

Kom je van ver en wil je graag in Gent overnachten? Hieronder vind je een lijstje met enkele tips:

Hostels

B&B

Hotels

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback