nl / en

Danspunt wil aan de hand van verhalen dans meer op de kaart zetten en de diversiteit in het danslandschap tonen. Daarnaast geven we de dansers op die manier ook een bijkomend platform en kunnen we elkaars netwerk versterken. We doen dit al op onze socials en op onze website (luikje ‘in de kijker’), maar willen dit graag uitbreiden. En daarvoor hebben we jullie input nodig! Aan de hand van deze gesprekstafel willen we meer inzicht krijgen in wat dansers of dansliefhebbers willen lezen/zien/horen en op welke manier.

Deze gesprekstafel wordt begeleid door Wim Van Leeuwen van Coaster Consulting en communicatiecollega’s Elien Lefevere en Olivia Stalpaert.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats