nl / en
Dansagenda

Lessen Hedendaags en Jazz Dans voor 16+

4 sep 2023 00:00 - 30 jun 2024 23:59

Lessen Hedendaags en Jazz Dans voor 16+

Balletschool Diaghilev biedt lessen Hedendaags en Jazz Dans aan voor leerlingen vanaf 16 jaar. Volwassenen kunnen ook terecht in de les Jazz Open Level. De wekelijkse lessen duren 1u30'. Meer info en inschrijven via www.diaghilev.be!
Hedendaags
De leerlingen maken tijdens deze les kennis met een meer abstracte dansstijl. Esthetiek en harmonie in vorm en lijnenspel zijn daarbij van groot belang. Wanneer abstracte vormen samensmelten, ontstaat een hechte band tussen beweging en muziek.
Jazz 
Tijdens de les jazz krijgen de leerlingen lossere bewegingen aangeleerd. De les start met een technische opwarming in het midden van de zaal, gevolgd door aantrekkelijke choreografieën op populaire muziek.
Jazz Open Level
18-plussers zijn in deze wekelijkse les welkom om zowel hun eerdere danservaringen op te frissen als om te leren dansen. De les start met een technische opwarming in het midden van de zaal, gevolgd door aantrekkelijke choreografieën op gekende muziek. 
De vermelde prijs geldt voor de lessen Hedendaags 3, Jazz 7, 8 en Jazz Open Level.

datum

4 sep 2023 00:00 - 30 jun 2024 23:59

adres

Balletschool Diaghilev
Heilig Hartplein 12
9240 Zele

prijs

Basistarief: 175 euro

organisatie

Balletschool Diaghilev

discipline

Lessenreeks
Moderne dans

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats