nl / en
Dansagenda

Lessen Jazz Dans vanaf 6 jaar tot 16 jaar

4 sep 2023 00:00 - 30 jun 2024 23:59

Lessen Jazz Dans vanaf 6 jaar tot 16 jaar

Balletschool Diaghilev biedt lessen Jazz voor alle leeftijden. Al vanaf het eerste leerjaar kan je starten met Klassiek-Jazz Mix en nadien kan je in diverse lessen terecht afhankelijk van je leeftijd. Meer info en inschrijven via www.diaghilev.be!
Klassiek-Jazz Mix
Wat houdt ballet precies in? En wat doe je tijdens een les jazz? Klassiek-Jazz Mix is als het ware een verkenningsles. De leerlingen maken kennis met beide stijlen om vervolgens hun eigen traject te kunnen uitstippelen.
Jazz
Tijdens de les jazz krijgen de leerlingen lossere bewegingen aangeleerd. De les start met een technische opwarming in het midden van de zaal, gevolgd door aantrekkelijke choreografieën op populaire muziek.
De vermelde prijs geldt voor de lessen Klassiek-Jazz Mix en Jazz 1, 2, 3, 4, 5 en 6

datum

4 sep 2023 00:00 - 30 jun 2024 23:59

adres

Balletschool Diaghilev
Heilig Hartplein 12
9240 Zele

prijs

Basistarief: 155 euro

organisatie

Balletschool Diaghilev

discipline

Lessenreeks
Moderne dans

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats