nl / en

Anne-Lore Baeckeland is educatief medewerker van Danspunt. Na haar studies sociaal-cultureel werk trok ze naar Afrika en vervolgens naar Tilburg om haar weg verder te zetten binnen de dans. In Tilburg studeerde ze Docent Dans. Sociale vaardigheden en communicatie binnen de danslespraktijk.Na haar studies, ging ze aan de slag in de kunsteducatieve sector en werkte ze in tal van projecten van De Kopergietery, HETPALEIS, De Veerman, etc. Ze gaf 10 jaar dansles in het DKO en met het gezelschap Cacao Bleu vzw maakte ze voorstellingen, kortfilms en installaties. In Luik heeft ze een eigen danswerkplaats voor kinderen van 4 tot 88 jaar met danslessen waarin de ontwikkeling van de creativiteit van de dans voorop staat. Anne-Lore kent een grillig parcours waarin over verschillende periodes in haar loopbaan uiteenlopende stijlen werden gestudeerd van Afro over hedendaags naar meer somatic work.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback