nl / en
nieuwsoverzicht

Startende grafische ontwerpers: we want you!

24 oktober 2023

Ben je student grafische vormgeving of zet je net je eerste stappen in het werkveld? Dwarrelen de frisse, dynamische ideeën door je hoofd en heb je wel iets met dans? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor MaakPlaats, een nieuw project van Danspunt, zoeken we iemand die een huisstijl kan vormgeven. Een eigen identiteit en branding, nog met een draadje vasthangend aan de vaste huisstijl van Danspunt.  

 

Wat is MaakPlaats? 

  • We maken plaats in onze 2 dansstudio’s om te repeteren/ te maken/ te ontwikkelen/ te choreograferen en te ontmoeten rond een project met dans als hoofdingrediënt.
  • MaakPlaats is er voor nieuwe makers in de amateurdans, die weinig of geen middelen hebben om een ruimte te huren voor deze doeleinden. 
  • We bieden gratis studiogebruik, professionele coaching en communicatieve ondersteuning aan. 

 

Iets voor jou? 

In de geest van MaakPlaats willen we met een opstartende grafisch ontwerper werken. Iemand in opleiding, net afgestudeerd of die juist in een eigen traject gestapt is als grafisch ontwerper.

 

Wat vragen we?

Je ontwikkelt een logo en een huisstijl voor MaakPlaats, die we op sociale media en onze website kunnen gebruiken. Het eindresultaat is een pakket met een campagnebeeld en uitwerkingen, stil en bewegend, in de verschillende formaten van onze sociale media en website en je voorziet een stijlhandboek.

 

Wat bieden we?

Voor deze eenmalige opdracht wordt een taakloon of pakketprijs aangeboden. Je kan aan de slag in het statuut van een studentenjob, als freelancer of zelfstandige.

 

Doen!

Stuur je cv, portfolio en motivatie voor 19 november door naar maakplaats@danspunt.be. Bij talrijke aanmeldingen volgt een kleine opdracht. Begin december wordt de vormgever gekozen en uitvoerig gebriefd. De uiteindelijke deadline voor de afgewerkte huisstijl is eind januari.

 

Vragen?  

Bel naar Ellen 0485-457321 of mail naar maakplaats@danspunt.be.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback