nl / en
nieuwsoverzicht

Danspunt onderschrijft Juist is Juist

17 juli 2020

Werk heeft waarde. Ook in de culturele sector!

Danspunt hecht veel belang aan de waardering van werk en kwaliteitsvolle samenwerkingen. Daarom onderschrijven we Juist is Juist, het charter fair practices van de kunstensector. Dit charter is recent gelanceerd op het platform www.juistisjuist.be.

Het platform Juist is Juist bestaat uit:

  • Een reeks algemene principes en afspraken over “juist werken” in een professionele context.
  • Een toolbox met instrumenten die ons en jullie helpen in de praktijk: informatie over onderhandelingen, handleidingen, loonbarema’s, modelcontracten, checklists, calculators en meer.

Ben je (semi-)professioneel aan de slag in de danssector? Of werk je samen met professionele choreografen, docenten, dansers? We moedigen je aan het aanbod van Juist is Juist te ontdekken en te onderschrijven.

Je kan Juist is Juist ook volgen via Facebook, Instagram of Twitter.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats