nl / en
nieuwsoverzicht

Corona update: buitenplan in werking op 8 mei

07 mei 2021

Op zaterdag 8 mei treedt het zogenaamde ‘buitenplan’ in werking.

Georganiseerde buitenactiviteiten, zoals danslessen, workshops, of vergaderingen worden toegestaan tot 25 personen (van alle leeftijden).

Ook evenementen (zoals voorstellingen) worden opnieuw mogelijk. Aanvankelijk enkel in de buitenlucht, voor zittend publiek van maximum 50 personen.

Eerder wisten we al dat de zomerkampen voor kinderen en jongeren groen licht krijgen. De maatregelen liggen in de lijn van vorige zomer. Activiteiten doe je bij voorkeur buiten, in bubbels van 50.

Voor alle details en voorwaarden voor de organisatie van deze activiteiten wachten we nog op de publicatie van een MB en een update van de relevante protocollen.

Je vindt alle informatie en links naar de laatste versie van de protocollen steeds op onze pagina met maatregelen.

Bekijk de maatregelen of de andere pagina’s rond corona en dans.

Heb je meer vragen? Danspunt is er voor je. Contacteer ons.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats