nl / en
Dansagenda

Bruegel op de planken

9 nov 2019 18:45

Wat gebeurt er als een schilder in het vizier van een academie voor podiumkunsten komt? Er ontstaat een unieke reactie waarin beelden in geluid, woord of beweging worden omgezet. Leerlingen muziek, woord en dans van de Servaisacademie nemen je op sleeptouw doorheen de pittoreske wereld van Bruegel. Samen met hun leerkrachten brengen ze een wonderbaarlijke tocht langsheen verschillende Bruegeltaferelen. Op een soms eigenzinnige manier komen spreekwoorden aan bod, maak je de...

Wat gebeurt er als een schilder in het vizier van een academie voor podiumkunsten komt? Er ontstaat een unieke reactie waarin beelden in geluid, woord of beweging worden omgezet. Leerlingen muziek, woord en dans van de Servaisacademie nemen je op sleeptouw doorheen de pittoreske wereld van Bruegel. Samen met hun leerkrachten brengen ze een wonderbaarlijke tocht langsheen verschillende Bruegeltaferelen. Op een soms eigenzinnige manier komen spreekwoorden aan bod, maak je de instorting van de toren van Babel mee, valt Icarus in zee of waan je je op een echte boerenbruiloft. Het sfeervolle gebouw van de Servaisacademie vormt hiervoor het ideale decor. Vooraf kan je aanschuiven aan een heus Breugeliaans buffet.

datum

9 nov 2019 18:45

adres

Servaisacademie
Kardinaal Cardijnstraat 7
1500 Halle

prijs

Basistarief: 15 euro

organisatie

't Vondel

contact

discipline

Concert
Theatervoorstelling
Dansvoorstelling
1500 Halle

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback